Tárhely hosting

CYBERIA INTERNET STÚDIÓ KFT.

Megbízható, biztonságos tárhely hosting Hódmezővásárhelyen!

A tárhely hosting szolgáltatásunk számos előnyt és lehetőséget kínál a hódmezővásárhelyi weboldal tulajdonosoknak és vállalkozásoknak!

A tárhely hosting szolgáltatás az interneten való jelenlétet és weboldalak elérhetőségét biztosító szolgáltatás. A weboldalak, fájlok, képek és egyéb online tartalmak tárolása és hozzáférhetővé tétele érdekében szükséges a webtárhely, ami egy távoli szerveren található fizikai vagy virtuális tér, ahol az adatokat tárolják, és amelyhez az interneten keresztül hozzáférhetünk.

A tárhely hosting szolgáltatás tehát elengedhetetlen azoknak, akik honlapkészítés előtt állnak vagy weboldalakat működtetnek, blogokat vezetnek, vagy online tartalmakat tárolnak. A jó hosting szolgáltatás hozzájárul a weboldalak hatékony működéséhez, a látogatók pozitív élményéhez és a sikeres online jelenlét kialakításához.

CYBERIA INTERNET STÚDIÓ KFT.

Mire figyelünk oda a tárhely üzemeltetés során?

Megbízhatóság és elérhetőség

A megbízható tárhely szolgáltatásunk gondoskodik arról, hogy a weboldala és a tárolt tartalmak folyamatosan gyorsan és elérhetőek legyenek zavartalanul működjenek, minimalizálva a leállások lehetőségét.

Biztonság

Tárhely hosting szolgáltatásunk magas szintű biztonságot nyújt az adatoknak. Ez magában foglalhatja a tűzfalakat, védelmet a káros kódokkal szemben, rendszeres biztonsági mentéseket és más védelmi mechanizmusokat a weboldalak és az adatok védelmére.

Teljesítmény és sebesség

Gyors weboldal betöltést és a kiváló teljesítményt biztosítunk SSD tárhelyeinkkel. A hatékony tárhely szerverek és a megfelelő sávszélesség biztosítja, hogy a látogatók gyorsan elérjék és használják a weboldalakat.

Skálázhatóság

Lehetőséget biztosítunk a szolgáltatások rugalmas skálázására. Ez azt jelenti, hogy a weboldal tulajdonosok könnyedén növelhetik vagy csökkenthetik a tárhely méretét és a sávszélességet, ha növekszik a látogatók száma vagy a tartalom mennyisége.

CYBERIA INTERNET STÚDIÓ KFT.

Támogatás és karbantartás

A megbízható tárhely szolgáltatásaink mellé biztosítunk általában általában 24/7 órás ügyfélszolgálatot valamint kedvezményes ár/érték arányban állunk rendelkezésre IT rendszer üzemeltetés szolgáltatásunkkal is. Ügyfeleinknek bármilyen probléma esetén rendelkezésére tudunk állni. Emellett a tárhely hosting szolgáltatás magában foglalja a rendszeres karbantartást és frissítéseket, hogy a szerverek és a szoftverek mindig naprakészek legyenek.

Kérdése van?

Hívjon itt:

(+30) 388 8922

Ismerje meg IT rendszer üzemeltetés szolgáltatásunkat is!

CYBERIA INTERNET STÚDIÓ KFT.

Cyberia webtárhely csomagok

CYBERIA Start

Kezdő webtárhely csomag
  • 1GB-tól
  • 5db email cím
  • 3 FTP fiók
  • Ingyenes SSL
  • Backup: heti, havi

CYBERIA Profi

Gyakorlott webtárhely csomag
  • 5GB-tól
  • 15db email cím
  • 15 FTP fiók
  • Ingyenes SSL
  • Backup: heti, havi

A teljes és végleges CYBERIA webtárhely csomagjainkat minden esetben egy előzetes, ingyenes felmérés után egyedi igények alapján állítjuk össze az Ön cége számára. A fenti csomagok csupán iránymutatásként szolgálnak. Kérjük kérjen egyedi árajánlatot cége webtárhely igényeihez igazítva!